כל אדם הוא ספר קוסמי בעל 1000 עמודים החושפים את האור שהוא - את החופש - את האהבה - את האמת - את העוצמה - את הקדושה שהוא.

דומה הוא לצדפה שנפתחה ומגלה את הפנינה יקרת הערך שבתוכה.

דומה הוא לשרשרת סיבה - תוצאה שכל טבעותיה פרומות.

במציאות הנוכחית, אנחנו מניחים לספר של מישהו אחר לחשוב במקומנו, למדריך רוחני להחליף את מצפוננו ולרופא לקבוע את ריפוינו. נכנעים לרצון לתלות את הסמכות של קיומנו במקור חיצוני במקום בתבונה האישית שלנו. משועבדים למוכר, לידוע, לצורך לקבל מידע מהר, לקבל פתרון מדף מהר, להסיר עמימות מהצעד הבא (מחלת השליטה).

אנחנו גדלים להיות אנשים עצלים, אנשים כבדים שעטופים במלבושים רבים, מלאים בעצי דעת/פרשנויות, בעלי רשימת מלאי ארוכה של זהויות וטיפולוגיות אישיותיות, עם בוסים פנימיים רבים שדי מותחים את השמיכה שאנחנו. 

אלא שבדהירה לקראת האדם הגדול שאנחנו בעולם החדש שמתהווה, התנהלות זו אינה רלוונטית יותר. דרוש מהפך דרמטי!!!

על כל אחד ללמוד להוציא לאור את  האדם הגדול שהוא:

  • להכפיף את הרצון לאור (light) – לחופש (freedom) – לאהבה (love) – לאמת (truth) – לעוצמה (power) – לקדושה (divine).
  • להימצא באינות, באי-קיום: עירום מזהויות, מהיסטוריה, מהתניות, מהרגלים, מהקוצים, מעצי הדעת. במילים אחרות, מתנתק מהשפעות, מתגובתיות, מ- cut & paste.
  • לבחור בטוב, בוחר באור, בוחר להיטיב.
  • להיות בעל מהות מושלמת.
  • להיות בעל עוצמת מוח מושלמת – מוח מאקרו.
  • להיות בעל פוטנציאל שכל מושלם – מעיין של שפע.
  • להיות בעל אינטליגנציה רבת ממדים המאפשרת לו לשוטט בעולמות שונים, בממדים שונים.
  • להיות אדון החיים שלו, אוחז בהגה הקיום בידיו, משחרר את ההזדקקות לקביים חיצוניים, למתכונים, לתשובות 'איך'.
  • להיות נוכח בלי הצורך להוכיח.
  • לצמצם את הפער בין 'לדבר על' לבין 'להיות את' = מחונן עשייה.
  • להיות בעל תודעה אוניברסלית – תודעה ניטרלית – תודעת התקנה, המתעלה מעל מציאות החושים הרגילה. נוכח בלי הצורך להוכיח.
  • להיות תמיד רלוונטי בכל מדיום, ממד, מצב בגין גמישות פנימית המאפשרת לו לעבור מגוף לגוף, מנדן לנדן.

 



כדי להוציא לאור את האדם הגדול שאנחנו במהות, עלינו רק לפתח את ה-מיומנות האחת והיחידה שהיא קוסמית: המיומנות האוטופואטית (self-creation).

לפיכך, כל תחומי הטיפול, הייעוץ, האימון, ההוראה משתנים.

כפי שהציע ג’וברן חליל: המורה החכם לא מנסה להכניס את הלומד אל בית חוכמתו (של המורה) אלא אל הרף הגבוה של תודעת הלומד (אל הספר שהוא). זאת, כי קוסמוס לא מרשה לאף אחד להתערב בנתיבו של האחר.

אינכם אחראים להתעוררותו או התפתחותו של הלומד, המטופל, המתאמן,  הלקוח שלכם. אינכם נותני העיצות ולא המטפלים בקארמות שלו.

אתם רק ניצוץ האור, ניצוץ ההשפעה, טריגר של מהות.

אתם מאסטרים אוטופואטיים!!!

 
 

 

 

  • אתם מאירים ולא מעירים.
  • אתם מעודדים להסיר הגבלות וגבולות.
  • אתם מלמדים לחולל תהליכי השתנות תמידיים בעזרת ניהול היחסים בין אינות לכוליות, בין שמיים לארץ, בין המופשט למוחשי, בין מציאות אונטולוגית (פוטנציאל) למציאות אפיסטמולוגית (קונקרטית).
  • אתם מלמדים לשנות את הצורה של מערכת הניווט: של המחשבות (כוונות, רצונות, אמונות, פרדיגמות) – של התודעה (השגת הבנה עמוקה, מודעות גבוהה, מצפון אוניברסלי, תודעת התקנה הקוסמית) – של התאים (התמרת תאי החומר למוח תא, לקריסטל של אור, לאנרגיה קרה).
  • אתם מחוללים תנועה למילוי החיסרון, תנועה שמעצימה (נפש קדושה, מהות, מול התכלית), ולא משקיעים יותר בתנועה הממלאה חוסר, תנועה מחלישה (נפש בהמית, זהויות, השוואה לאחר).
  • אתם מעודדים אותם להפוך  למדעני האמת המחפשים כל הזמן את שורש סיבה – תוצאה.
  • אתם מדגישים בפניהם את החשיבות לצמצם את הפער בין 'לדבר על' לבין 'להיות את' = מחונני עשייה.
  • אתם מפתחים אצל הלומד, המטופל, הנועץ, המתאמן 4 כושרים אוטופואטיים כדי שידע לנהל את ההתפתחות שלו:

 

SELF-CREATOR – לברוא אדם חדש לעולם החדש (להיות)

SELF-DISCOVER – לפצח הצפנות ומגלה אמת חדשה (לגלות)

SELF-ELEVATOR – לטפס ולהמריא אל פסגות קיום חדשות (להשיג)

– – –

EDIT-OR – לערוך את הספר החי שהם

עריכת הספר משמעה לעשות אבולוציה במודע (evolver) = לפרום את הפקעת שהם = לפתוח טבעות בשרשרת סיבה – תוצאה שהם = לפצח הצפנות של הארכיבים בתוכם ולהישאר 'עירומים', זכים, טהורים, שקופים. כאשר הם יפתחו דף שהוא קרמתי, בעייתי, כעורכי הספר; הם יתכוונו, ידמיינו, ימשכו אור עליון, ימלאו בו את הדף, יטהרו את 'הבוץ', יתערטלו מכל הצורות והמילים (שינוי צורה) ויהפכו לגוף קריסטלי, עמיד, שקוף, עדין.

לא תהיה להם יותר תלות בספרים של אחרים, ביועצים, במטפלים, במאמנים, במתקשרים, במורים. האדם הופך לאלה.

הסתיים עידן "הקביים" !!!!!!!!!!!

 
 

 

 



כמאסטרים אוטופואטיים אתם מלמדים את הלקוח, המתאמן, המטופל, הלקוח להיות מאסטר אוטופואטי (SELF-CREATOR)!

במה אתם ו/או הלקוח שלכם זוכים?

  • להיות ספר פתוח ללא סוד (מוח מאקרו של בורא).
  • בחיים שלמים, זורמים, מיטיבים.
  • בפוטנציאל ממומש.
  • בסיום תוכנית הנשמה.
  • משוחררים מהתניות, השפעות ותגובתיות.
  • בחוסן פנימי הנשען על מהות אור (לסמוך על השורש) ולא על אגו אנוכי (לא על ענף שביר).
  • בגוף בריא, גמיש, טהור, שקוף, אוורירי, קריסטלי, רובוסטי, במקום גוף החומר הדחוס.
  • מקבלים החלטות שהן נכונות ולא כדאיות.
  • בהשפעה: מקרינים לסביבתכם אור ועוצמה פנימיים – מדברים את מהותכם – משקפים אמת מוחלטת.

 

מזמינה אתכם להיות מאסטרים אוטופואטיים על מנת להעשיר את המיומנות שלכם לפתח בתחומכם את המטופל, המתאמן, הנועץ, הלומד שלכם להיות גם הוא מאסטר אוטופואטי.

בואו לקורס יוצא דופן, ייחודי, משנה חיים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *