כמה מכם אכן יודעים לעומק את רצון הנשמה שלכם? פועלים לפיו?
תתבוננו לרגע במראה והביטו על 'הבגדים האופנתיים' שאתם עוטים על עצמכם. האם הם מייצגים את האמת שאתם או הם רק למראית עין?
עד כמה אתם, שלא במודע, מונעים על ידי סולם צרכים = מזונו של האגו?
עד כמה אתם מודעים לכך שכמעט 3/4 מהמחשבות/רצונות שלכם אינם שלכם?
כמה מכם משותקים על ידי אי-ודאות והפחד להמציא?
כמה מכם חשים מחסור, חוסר סיפוק?
כמה חזק אתם אוחזים במציאות הענפים, הסימפטומים, מגיבים גירוי – תגובה אוטומטית?
אני בתחום הייעוץ הארגוני, ההוראה, ההנחיה והאימון האישי.
נחשבת לאוטוריטה בתחום האבולוציה/טרנספורמציה/שינוי הצורה של מערכת הניווט (מחשבה – תודעה – תאים) אצל אנשים וארגונים…מומחית לפיתוח מרחבי שותפות ביחסים…מתמקדת בחיבור שמיים וארץ.
מביאה איתי מעל 50 שנות ניסיון + 9 ספרים + רלוונטיות חדשנית, דיוק, עוצמה, יצירתיות.
אני בתחום התקשור, ריפוי, ריברסינג, ייעוץ רוחני.
מנחת סדנאות בנושא מודעות עצמית באמצעות מדיטציות, דמיון מודרך, ופעילויות חווייתיות שונות המייצרות טרנספורמציה.
נחשבת לאוטוריטה בתחומי מזה 40 שנה.
כתבתי 5 ספרים בתחום.
חובות המשימה של שתינו:
האם תחתמו את חייכם עם מחצית האנושות שתהיה ראויה לעולם החדש, או עם מחצית האנושות שתצטרך שוב ושוב לחוות גיהינום?
המהות – הנשמה זועקת מתוככם ועדיין אינכם מקשיבים לה. שנים היא דחפה אתכם מאחורי הקלעים, כל עוד התנהלתם אופקית. אבל כעת, זמנה לעבור לקדמת הבמה ולמשוך אתכם מעלה – מעלה (אנכית).
למה אתם מפריעים לה או מונעים ממנה את משימתה?
בידיים שלכם פתיחת תיבת המהות – הנשמה = פרימת הפקעת = פיצוח הטבעות בשרשרת סיבה – תוצאה שאתם, גילוי חובות המשימה איתן באתם לחיים אלה וביכולתכם לסיימן.
ברצון שלכם התשוקה לממש פוטנציאל אמיתי שלכם כאדם גדול, נאור, טהור, מהותי, מואר, הראוי להתגלם בממדים גבוהים ועוצמתיים יותר.
התהליך הזה נמצא בהאצה אדירה כי –
בואו והצטרפו לתוכנית ייחודית ומאוד עוצמתית: "תוכנית חירום לנשמה", שפיתחנו חנה אור, מומחית לריברסינג #1 בארץ, ואנוכי, ד"ר ברכה קליין תאיר.
איך אנחנו יכולים להצליח למצוא את דרכנו בשדה הקרב המתקיים בעת הזאת בין כוחות החושך לבין כוחות האור?
מהי הדרך להשתחרר מכל ההתניות, ההרגלים, הקיבעונות?
איך אנחנו יכולים להעצים את האמון שלנו בנשמה, בנסתר, באינות??
מה עלינו לעשות כדי שנהיה ראויים להתגלם בעולם חדש כאדם חדש?
בוא ותצטרפו אלינו, אל טרמינל הבית לחוכמה מתהווה, 'תיבת המוח' החדשה, כדי להביא את נשמתכם – מהותכם לקדמת בימת החיים.
הגיע הזמן להיטיב עם חייכם.
המטריקס המשעבד אותנו לצרכים.
העולם נע לקראת עולם חדש – אדם חדש – יחסים חדשים. כולנו מחויבים להשלים את תוכנית הנשמה שלנו עוד בחיים אלה. האם גם אתם בדרך?
מהו היקום רוצה מכם?
למה בכלל להקשיב לרצון הנשמה? מהי התוכנית של נשמתכם? מהן הקארמות שעליכם לחוות?
4 הבחינות של רצון: US – I – WE – UNITY
לרפא את המקומות הפגועים, לחבר נכון את חוטי החיים ולחוות חיים זורמים, מהותיים, משמעותיים, עוצמתיים, בריאים, ושמחים.
לשנות את מערכת הניווט של הנשמה מ'חור מנעול' לאור גדול ובכך, לצמצם את מערכת הייסורים והכאבים: מחשבה (כוונה, רצון, אמונה, פרדיגמה) – תודעה (הבנה עמוקה, שורש, מצפון) – תאים (זיכוך הכלי מחומר דחוס/שורשים שליליים לקריסטל אור/שורשים חיוביים).
לידה מחדש של התודעה – מחשבה – נשמה בעזרת תהליך ריברסינג.
8 מפגשי זום, כל יום שלישי, 2 שעות כל אחד, 19:15 – 21:15 = 16 שעות, בהנחיית ד"ר ברכה קליין תאיר
1 מפגש סיום בפועל לסדנת ריברסינג, 4 שעות 18:00 – 22:00 (במרכז), בהנחיית חנה אור וד"ר ברכה קליין תאיר
סה"כ 20 שעות, בעלות של 2,950 ₪
הערה: מאחר וכולנו נבחנים על יישום – יישום – יישום תוכנית הנשמה שלנו (חוק סיבה – תוצאה), הזרקור הקוסמי מופנה בעת הזאת לגיל הזהב.
אנשי גיל הזהב מקבלים הזדמנות חד פעמית לסיים את תוכנית הנשמה שלהם מתוך תחושת זיכוך, צמיחה, התחדשות, השתנות, התעצמות, מבלי לייסר את עצמם בכל תופעות הגיל, גם בחיים אלה וגם בחיים הבאים.
הפעילו את הרצון שלכם והצטרפו לתוכנית החירום לנשמה – בשביל הצמיחה. בואו להשיג גמישות פסיכולוגית – בריאות נפשית – בריאות פיזית.
ואדאג לחזור אלייך בהקדם לשיחת התאמה.
רגע לפני שאתם עוזבים את הדף, מציעות לכם לקרוא לעומק:
"חברתי היקרה,
עד היום, את ואני התחלקנו בכל כמו שני חברים הכי קרובים וכשלם. כאשר אני חשתי בכאב, גם את חשת בכאב, כאשר את בכית את חלקת אותו איתי. כאשר התחלת לעשן את הסיגריה הראשונה, את הרגת את ריאותיי ואת תאיי ותהיתי אם יודעת את זאת. המשקה הראשון שלקחת הקפיא את תאי המחשבה שלי ומאוחר יותר פגע בתפקוד המוח. מרבית האוכל שאכלת בתיאבון גדול, השמינו את תאיי ומעולם לא שמעת את בכי הדם הזורם הקורא לעזרה.
מאחר והורעלת על ידי העולם, את שכחת אותי, זו שסחבה אותך – הגוף והאברים שלך. לא באת לעולם בשביל התענוג אלא בגלל משימה. והמשימה הראשונה שלך היא להלל את נשמתך על ידי ההתנסויות שאת משיגה. המשימה שלי היא לשאת אותך על גבי עד שתסיימי את המשימה שלך.
מדי פעם, על מנת להזכיר לך את קיומי, גרמתי לך להקשיב לבכי האברים ולכאב אותו חשתי. ואת הלכת לרופא, לקחת תרופות על מנת להרגיש טוב. אלא שלעולם לא תביני שמה שעשה אותך בריאה היו לוחות המוסר שלי. לאחר שנרפאת, שוב חזרת לסורך. אני לא כועסת על בחירותיך הלא אחראיות למען תענוגות, אמביציות ומתח בלתי מודע. אני סולחת לך.
אלא שעד היום נשאתי אותך בתוכי עם הרבה אהבה וללא טענות. כעת אני מאוד עייפה. ולכן מעכשיו ואילך את שבתוך עצמי מחויבת לשאת אותי. סלחי לי על היותי נטל עבורך, לא הייתי מייחלת שכך זה יהיה. אני משאירה אותך עם עשן הסיגריות, עם המשקאות והתשוקה שלך לעולם. אתחשב בך מחדש רק במחרים, כאשר יהיה שווה לשאתך מחדש."
מכתב אל ה-אני שבתוך עצמי ("ספר האור"/129-130)